ParkTrust biedt gebiedsmanagement op maat, aan meer dan 70 bedrijvenparken en winkelcentra in ons land. Momenteel zijn we vooral actief in Zuid-Holland, maar je kunt ons ook vinden in Noord-Brabant, Noord-Holland en Gelderland. Ons bedrijf is in 2005 opgericht en sinds 2021 onderdeel van Van Doorn.

Onze klanten zijn verenigingen of stichtingen waarin ondernemers in een gebied gezamenlijk hun belangen behartigen. We adviseren, organiseren én voeren uit, met als doel het vestigingsklimaat op bedrijventerreinen en winkelcentra te verbeteren. Met de inzet van onze kennis en ervaring helpen wij om de kwaliteit, veiligheid en aantrekkelijkheid van park- en centrumgebieden op peil te brengen en te houden.

Omdat we onze dienstverlening willen verdiepen én uitbreiden naar andere regio’s, zoals Gelderland en Utrecht, zijn wij op zoek naar een:

Park- en centrummanager

Als park-en centrummanager ben jij de verbindende schakel op bedrijventerreinen en winkelcentra. Samen met je team los jij de problemen van onze klanten op. Je zorgt dat je onze klanten en hun behoeften kent. Dit doe je door aanspreekpunt te zijn, op verschillende niveaus te schakelen, hun belangen te behartigen en activiteiten namens en voor hen uit te voeren. Kortom, een veelzijdig job met veel uitdagingen waar je veel verantwoordelijkheid, creativiteit en flexibiliteit in kwijt kunt.

Taken en verantwoordelijkheden:


Kennis en ervaring

Wij bieden
Een fulltimebaan met veel eigen verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid. Parttime invulling van deze functie behoort ook tot de mogelijkheden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en je krijgt van ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van scholing en training ‘on the job’. Je krijgt van ons een leaseauto, telefoon en tablet.

Interesse?
Herken je je in deze omschrijving en lijkt het je leuk om als Park- en centrummanager aan de slag te gaan? Stuur dan je CV en motivatie op naar HR ter attentie van Leonie van Ommeren via vacatures@vandoornbuitenruimte.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Christian de Wit via 06 10 17 64 52.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature en bovenstaande gegevens wordt niet op prijs gesteld.

Schoon, heel en veilig.

Parkmanagement is een manier om de kwaliteit van bedrijventerreinen in stand te houden of te verbeteren. Parkmanagement bevordert het in stand blijven van de kwaliteit van de openbare ruimte en daarmee de waardevastheid van het vastgoed. Ook maakt gezamenlijk beheer kostenbesparing mogelijk.