De vacature Parkmanager is momenteel niet actueel, maar bij interesse mag je altijd een open sollicitatie sturen.

ParkTrust biedt Gebiedsmanagement op maat, aan meer dan 70 bedrijvenparken en winkelcentra in ons land. Momenteel zijn we vooral actief in Zuid-Holland, maar je kunt ons ook vinden in Noord-Brabant, Noord-Holland en Gelderland.

Onze klanten zijn verenigingen of stichtingen waarin ondernemers in een gebied hun belangen gezamenlijk behartigen. We adviseren, organiseren én voeren uit, met als doel het vestigingsklimaat op bedrijventerreinen en winkelcentra te verbeteren. Met de inzet van onze kennis en ervaring helpen wij om de kwaliteit, veiligheid en aantrekkelijkheid van onze gebieden op peil te brengen en te houden.

Omdat we onze dienstverlening willen verdiepen én uitbreiden naar andere regio’s, zoals Gelderland en Utrecht, zijn wij op zoek naar een:

Gebiedsmanagement ondersteuner

In deze functie ondersteun je onze Park- en Centrummanagers met gebiedscommunicatie en promotie, het organiseren van bijeenkomsten en evenementen en door het uitvoeren van algemene bedrijfsondersteunende activiteiten. Dankzij jouw organisatietalent en service gerichte houding loopt alles op rolletjes.

Taken en verantwoordelijkheden:

Kennis en ervaring

Wij bieden
Een fulltimebaan met veel eigen verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid. Parttime invulling van deze vacature behoort ook tot de mogelijkheden.
Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en je krijgt van ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van scholing en training ‘on the job’.
Je standplaats is Dordrecht en Geldermalsen.

Interesse?
Herken je je in deze omschrijving en lijkt het je leuk om als Gebiedsmanagement ondersteuner aan de slag te gaan?  Stuur dan je CV en motivatie op naar HR ter attentie van Leonie van Ommeren via vacatures@vandoornbuitenruimte.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Christian de Wit via 06 10 17 64 52.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature en bovenstaande gegevens wordt niet op prijs gesteld.

Schoon, heel en veilig.

Parkmanagement is een manier om de kwaliteit van bedrijventerreinen in stand te houden of te verbeteren. Parkmanagement bevordert het in stand blijven van de kwaliteit van de openbare ruimte en daarmee de waardevastheid van het vastgoed. Ook maakt gezamenlijk beheer kostenbesparing mogelijk.